CDC reconeix en un acte els militants amb 25 anys de trajectòria en la formació


  • Comparteix:

Moment de l'acte, aquest dijous

Moment de l'acte, aquest dijous

La secció local de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha fet un reconeixement aquest dijous als militants que porten més de 25 anys d'antiguitat en la formació. L'acte, que ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, el diputat Joaquim Triadú i l'esposa de l'expresident Jordi Pujol, Marta Ferrusola, ha servit per agrair el suport dels militants i encoratjar-los a afrontar els reptes de futur de país.

En total 55 emilitants santcugatencs han rebut un quadre de la senyera i una foto dedicada personalment del president Artur Mas amb motiu de la seva feina en el partit.

Els afiliats s'han mostrat il·lusionats per rebre aquesta distinció i han recordat els moments més especials de la trajectòria en la formació.

S. Floré / M. Calafell

Estic molt emocionada perquè ara veure tots els meus amics, som com una gran família. / Per mi el més important és haver estat vocal de Cultura de l'EMD.


De la seva banda, Marta Ferrusola, ha destacat la importància de reconeixer la tasca d'uns militants que han fet molta feina i han viscut totes les eleccions en les quals 'Catalunya anava endavant'.

Marta Ferrusola

És important estar al costat de la gent que té unes arrels en el partit i que ha fet molta feina.


Aquest acte ha sorgit de la secció local de CDC. Altres municipis reconeixeran també els seus militants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.