El PP demana 'coherència' a CiU en les seves crítiques a la reforma local


Temes relacionats

Conesa descarta que la reforma estatal afecti serveis municipals (29/mar/14)


  • Comparteix:

Carreras, en una imatge d'arxiu

Carreras, en una imatge d'arxiu

El PP reclama 'coherència' a l'alcaldessa i l'equip de govern davant el seu posicionament crític amb relació a la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local (LRSAL) del govern espanyol. El partit considera que el fet que l'Ajuntament hagi enviat una comunicació interna als treballadors municipals assegurant que la reforma local no afectarà els llocs de feina per tenir una economia sanejada és un 'reconeixement' al contingut de la llei.

El PP considera que l'equip de govern sap que la LRSAL no afecta l'administració local. Per argumentar això, la formació s'agafa a una comunicació interna que el consistori ha enviat el dilluns passat als treballadors municipals. Concretament, el PP fa referència a l'apartat on l'Ajuntament diu que aquesta llei fixa mesures adreçades a deixar de prestar serveis vinculats a competències impròpies quan els consistoris no tenen una economia sanejada. L'escrit, apunta el PP, afirma que com que l'administració local disposa de solvència econòmica això fa que no es prevegui 'cap amenaça futura per al manteniment dels llocs de treball'.

Davant això, el PP demana coherència a l'alcaldessa i l'equip de govern perquè el partit considera que la comunicació enviada per l'Ajuntament entra en contradicció amb el posicionament contrari de Mercè Conesa cap a la reforma local que ha defensat al Consell de Governs Locals. Un posicionament que el portaveu del PP, Jordi Carreras, ha qualificat de demagògic i victimista.

Jordi Carreras

Aquestes actuacions demostren que l'Ajuntament és lliure de fer el que està fent i no té cap limitació. Demostra que han fet una campanya demagògica i victimista.


El PP també apunta que el fet que l'últim ple aprovés per unanimitat el Pla d'Inclusió Social amb 'un pressupost milionari' acredita que les polítiques socials que es fan a àmbit municipal no entren en conflicte amb la llei de reforma local.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.