'Salvador Puig Antich, cas obert' es presenta avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

Detall de la portada del llibre Jordi Panyella

Detall de la portada del llibre Jordi Panyella

El llibre 'Salvador Puig Antich, cas obert' (Angle Editorial), de Jordi Panyella, es presenta a Sant Cugat aquest dijous al Terra Dolça a les vuit del vespre. L'obra aporta nous testimonis i proves que demostren que el procés judicial que va acabar amb l'execució del militant anarquista va estar ple d'irregularitats.



Panyella recull testimonis que revelen que el sumari va ser alterat ja que van desaparèixer proves claus que haurien desmuntat la sentència de mort de Puig Antich, acusat de l'assassinat del policia Francisco Anguas. En un reportatge sobre l'obra, Panyella assegura que qualsevol tribunal democràtic hauria de reobrir el cas.

Jordi Panyella

El procediment va ser manipulat de forma barroera. Qualsevol tribunal democràtic hauria d'anul·lar la vergonya que va suposar el procés contra Puig Antich.


Després de diversos recursos desestimats a Espanya pel Tribunal Suprem i el Constitucional, els familiars de Puig Antich han recorregut a la justícia argentina, que ha reobert el cas per delictes contra la humanitat.

Jordi Panyella és periodista i treballa al diari 'El Punt Avui'. El 2012 va publicar en aquesta mateixa col·lecció el llibre 'Fèlix Millet, el gran impostor', sobre la trama de corrupció del Palau de la Música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.