El PSC proposa un pla d'equipaments esportius per fases i memòria econòmica


Temes relacionats

Conesa obre el debat del nou pavelló als clubs i a les entitats de la ciutat (28/mar/14)

L'Ajuntament estudia la construcció d'un nou pavelló a la Guinardera (26/mar/14)

Les obres del pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix ja estan enllestides (16/set/13)


  • Comparteix:

Els socialistes aposten per consensuar un pla d'equipaments esportius

Els socialistes aposten per consensuar un pla d'equipaments esportius

El PSC proposarà al ple elaborar un pla d'equipaments esportius on es recullin fases d'execució i una memòria econòmica. Els socialistes asseguren que cal que les instal·lacions esportives creixin en relació amb les necessitats i les demandes de la ciutadania, que reclama més i millors espais.

El PSC recorda que el pla d'equipaments de la ciutat reservava 81.000 metres quadrats per a espais esportius i que, des de la seva aprovació, només s'ha fet la pista d'atletisme de la Guinardera i la resta de projectes no té planificació.

En aquest sentit, els socialistes remarquen que el pla recolliria projectes que estan sobre la taula, com el pavelló de la Guinardera, i altres que van quedar arraconats en el seu moment, diuen, com l'equipament esportiu de Mira-sol.

El portaveu socialista, Ferran Villaseñor, ha destacat que la moció que proposen convida a elaborar entre tots un pla per planificar el futur dels equipaments esportius de la ciutat.

Ferran Villaseñor

El que demanem és que ens posem d'acord per fer aquest pla, on planifiquem i decidim les inversions dels propers anys i el seu manteniment.


El pla d'equipaments esportius proposat pel PSC inclouria també la millora i l'adequació de pistes ja construïdes perquè siguin cobertes, tal com es va comprometre a planificar el ple municipal.

Amb nous equipaments i l'adequació dels ja construïts, es vol donar sortida a la sobredemanda dels clubs i de particulars.

D'altra banda, l'assemblea del PSC ha ratificat Villaseñor aquest dimecres al vespre com alcaldable del PSC per a les eleccions locals de 2015.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.