ERC demana solucions ja a l'Ajuntament en relació al transport escolar


Temes relacionats

Ferran i Clua, La Floresta i Leonardo, sense transport escolar el curs vinent ( 3/abr/14)


  • Comparteix:

Tres centres santcugatencs es quedaran sense transport escolar el curs vinent / Font: Localpres

Tres centres santcugatencs es quedaran sense transport escolar el curs vinent / Font: Localpres

ERC reclama a l'Ajuntament que aporti solucions i escolti les AMPA davant la supressió del servei de transport escolar previst per al curs vinent als centres educatius Ferran i Clua, La Floresta i Leonardo da Vinci. Els republicans posen l'accent en els problemes de mobilitat i seguretat del Leonardo i demanen una intervenció immediata mentre l'institut no es traslladi al barri de Volpelleres, tal com està previst.

Els republicans lamenten la decisió del departament d'Ensenyament i critiquen que no s'ha tingut en compte la situació geogràfica local i els greus problemes de mobilitat que es poden generar. Per tot això, els republicans reclamen que el consistori treballi conjuntament amb les AMPA i les direccions del centres educatius afectats per buscar solucions. Segons la presidenta d'ERC, Mireia Ingla, les AMPA coneixen la realitat de cada centre i cal, afirma, que l'Ajuntament les escolti i aporti ja solucions.

Mireia Ingla

Cal que l'Ajuntament mogui fitxa i busqui alternatives per a les famílies. I abordi els problemes de mobilitat i seguretat del Leonardo.


Els republicans consideren que en el cas del Leonardo da Vinci, plou sobre mullat. Segons afirmen, la situació del centre requereix actuacions urgents perquè ja ara hi ha problemes de mobilitat que s'agreujaran el curs vinent. Per aquest motiu, demanen que mentre no es traslladi el centre al barri de Volpelleres, el consistori actuï i solucioni aquestes problemes.

Ingla considera el transport públic, i també l'escolar, com una eina per garantir la cohesió social i la igualtat entre tota la ciutadania independentment del seu lloc de residència. D'altra banda, la republicana no s'ha mostrat d'acord amb la possibilitat, plantejada per l'Ajuntament, que les AMPA gestionessin un servei de transport discrecional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.