ERC reclama a l'Ajuntament que ingressi els impostos a la hisenda catalana


Temes relacionats

Treballadors de l'Ajuntament volen que Sant Cugat pagui a l'Agència Catalana (24/mai/13)

Conesa, partidària de la prudència abans d'ingressar impostos a l'agència catalana (28/abr/13)


  • Comparteix:

Altres municipis ja paguen els impostos a l'Agència Tributària Catalana

Altres municipis ja paguen els impostos a l'Agència Tributària Catalana

La secció local d'ERC reclama al consistori que ingressi els impostos directament a l'Agència Tributària Catalana. La formació, sense presència al ple, exigeix a l'alcaldessa, Mercè Conesa, i a CiU 'coratge i valentia', ja que, assegura, pagar els impostos a la hisenda catalana és possible, legal i no genera cap problema.

En aquest sentit, la formació recorda que el 2012 el ple municipal va aprovar una moció sobre la independència econòmica i fiscal, tot i que finalment ERC no s'hi va adherir en considerar que era només una declaració d'intencions.

ERC vol que l'Ajuntament vagi més enllà i, com la setantena de municipis que ja ho fan, ingressi els impostos directament a l'Agència Tributària Catalana.

La presidenta local d'ERC, Mireia Ingla, ha demanat a l'alcaldessa i a l'Ajuntament fer un pas endavant, ja que no hi ha prou amb manifestacions, sinó que calen accions.

Mireia Ingla




La secció local considera que els consistoris han de liderar la reclamació de pagar els impostos directament a la hisenda catalana, per fer front a l'espoli fiscal. Segons la formació, només cal voluntat política, valentia i coratge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.