L'Ajuntament de Sant Cugat fa una crida a manifestar-se aquest migdia a les 12 en contra de l'atemptat a Madrid


  • Comparteix:

Una cadena d'atemptats ha fet saltar pels aires tres trens de Rodalia de Renfe.

Una cadena d'atemptats ha fet saltar pels aires tres trens de Rodalia de Renfe.

Davant del brutal atemptat terrorista d’aquest matí a Madrid, i en solidaritat amb les víctimes i en suport a les llibertats democràtiques, l’Ajuntament convoca tota la ciutadania, avui, a les 12 hores, a una concentració silenciosa de 5 minuts a la plaça de Barcelona sota el lema: 'Per la vida i les llibertats, contra el terrorisme'. L'EMD de Valldoreix també ha convocat els valldoreixencs ha concentar-se davant l'Entitat Municipal Descentralitzada.

Cinc minuts de silenci com a única manera de manifestar el rebuig i la repulsa cap a l'atemptat més sagnant fet mai per l'organització terrorista. Aquesta és la manera amb què l'Ajuntament vol que els ciutadans manifestin la seva solidaritat amb les víctimes de les quatre explosions a les estacions de Madrid.

L'alcalde, Lluís Recoder ha fet una crida perquè la concentració d'aquest migdia sigui multitudinària i els sancugatencs demostrin el seu rebuig a l'acció, execrable, d'aquest matí a capital de l'Estat:

Lluís Recoder

La nostra reaccióha de ser enèrgica però en silenci per manifestar la repulsa i la solidaritat amb les víctimes.


Més enllà dels actes, unitaris, que es puguin convocar a d'altres punts de Catalunya o de la resta de l'Estat, Recoder ha explicat que Sant Cugat -com ciutat de la pau- no podia quedar-se al marge de la condemna, com ja ha fet en els últims temps sempre que hi ha un atemptat:

Lluis Recoder

Davant aquest fet, l'Ajuntament no es pot quedar al marge més enllà d'altres convocatòries. Ens concentrarem com ja venim fent.


Davant del brutal atemptat terrorista i la intenció, durant tota la campanya d'ETA de dinamitar la campanya electoral, Recoder diu que només hi ha una línia divisòria: la dels demòcrates i la dels assassins. L'alcalde creu que els partits han d'anar, ara, tots a una, contra la violència:

Lluís Recoder

En situacions com aquesta només hi ha una línia divisòria: els demòcrates i els assassins.


Recordem que una cadena d'explosions ha provocat una autèntica massacre aquest matí a Madrid. Es parla ja de més d'un centenar de víctimes mortals, en les diferents explosions que s'han registrat a trens de rodalies a diverses estacions de Madrid. En concret, a l'estació d'Atocha, Santa Eugenia, El Pozo i Entrevías.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.