El PP no troba prioritari construir un pavelló esportiu a la Guinardera


Temes relacionats

El PP presenta una moció per solucionar els desperfectes de carrers i voreres ( 4/abr/14)

L'Ajuntament estudia la construcció d'un nou pavelló a la Guinardera (26/mar/14)


  • Comparteix:

Jordi Carreras, en una imatge d'arxiu

Jordi Carreras, en una imatge d'arxiu

El PP considera que la construcció del pavelló esportiu de la Guinardera, prevista en la segona fase del Pla d'Equipaments Esportius, no és prioritària per a la ciutat. Arran de les declaracions de l'alcaldessa, que ja ha apuntat les línies generals de l'equipament, el PP diu que l'equip de govern hauria de resoldre abans les urbanitzacions als districtes.

Al programa 'Línia directa amb l'alcaldessa' de Cugat.cat, l'alcaldessa Mercè Conesa anunciava que el futur pavelló de la Guinardera podria concebre's com un projecte per resoldre els problemes actuals o bé les necessitats de futur de la ciutat.

Unes afirmacions que han inquietat el PP, que no veu necessari que l'Ajuntament inverteixi la despesa que suposaria aquest equipament, previst en la segona fase del Pla d'Equipaments Esportius. Els populars creuen que l'equip de govern ha d'afrontar abans temes més importants com les urbanitzacions a la Floresta i les Planes. En concret, el president del PP, Jordi Carreras, creu que el que s'ha de fer és ordenar les instal·lacions esportives existents.

Jordi Carreras

A Sant Cugat ja tenim moltes instal·lacions esportives. Hi ha necessitats més urgents.


És en aquesta línia d'abordar temes 'més necessaris' que el PP presentarà una moció al ple perquè es prenguin mesures per abordar les reparacions urgents de carrers i voreres en mal estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.