ICV-EUiA denuncia la pujada de preus de l'energia, transports i l'aigua


  • Comparteix:

L'ecosocialista Joan Calderon ha repartit informació a les portes dels FGC

L'ecosocialista Joan Calderon ha repartit informació a les portes dels FGC

Denunciar la pujada de les tarifes dels serveis bàsics - aigua, transports i energia - i proposar alternatives és l'objectiu de la campanya engegada per ICV-EUiA. Amb el lema 'El teu dret bàsic', els ecosocialistes santcugatencs han repartit aquest divendres al matí octavilles entre els usuaris dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) on s'informa de les accions del govern en l'àmbit de mobilitat i les seves propostes.

Es tracta d'una campanya que s'ha posat en marxa a tot Catalunya amb la intenció de posar al descobert els motius de les pujades d'aquests serveis perquè els usuaris en prenguin consciència. L'altra faceta de la mobilització és fer difusió de les alternatives existents.

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha emmarcat aquestes pujades de preus amb la voluntat dels governs català i espanyol d'afavorir els interessos empresarials. Calderon també ha assenyalat a socialistes i republicans com a responsables d'aquesta situació.

Joan Calderon

Les nostres propostes passen per repensar el finançament, incloure els criteris de tarifació social... També expliquem que poden fer les persones per lluitar contra aquests oligopolis.


A la ciutat, la formació ha començat a actuar en l'àmbit del transport però la intenció és que en els propers dies seguirà sortint al carrer en els propers dies per tractar la resta de pujades tarifàries. A més, el dia 24 d'abril la responsable de Medi Ambient i regidora a l'Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz, participarà en un acte a la seu del partit emmarcat en aquesta campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.