R.Pastor: 'Serà un revulsiu per a la ciutat que HP sigui seu mundial d'impressió 3D'


Temes relacionats

Hewlett Packard porta a Sant Cugat la seu mundial del negoci d'impressió 3D (10/abr/14)


  • Comparteix:

Ramon Pastor és el director d'HP a Sant Cugat / Foto: GWF

Ramon Pastor és el director d'HP a Sant Cugat / Foto: GWF

El director de Hewlett Packard a Sant Cugat, Ramon Pastor, considera que el fet que la seu mundial d'impressió 3D es gestioni al centre de desenvolupament suposarà un revulsiu per a la ciutat. En una entrevista a Cugat.cat, Pastor ha assegurat que la novetat suposarà un increment 'substancial' en inversió i llocs de feina.

Un revulsiu per al municipi. En això es traduirà l'aterratge de la seu mundial d'impressió 3D d'HP al centre de desenvolupament que la companyia té ubicat al municipi. El director de la multinacional, Ramon Pastor, no ha volgut especificar la inversió i els llocs de feina que comportarà la novetat 'per no donar pistes a la competència'.

No obstant això, ha assegurat a Cugat.cat que l'empresa anirà contractant personal en els propers mesos i durant l'any vinent. De moment, la multinacional ja disposa d'un 'petit grup d'enginyers' que treballen en aquest nou àmbit.

Pastor considera que la gestió de la impressió mundial en 3D des de Sant Cugat és una molt bona notícia per a la localitat.

Ramon Pastor

És un tema d'escala. Quantes més coses vénen a Sant Cugat, més coses vindran. Perquè es creen les capacitats i l'ecosistema industrial per suportar aquestes investigacions.


El director d'HP a Sant Cugat ha apuntat que el negoci d'impressió en 3D és un mercat que creix un 20% l'any. Pastor també ha anunciat que després de les vacances la multinacional llançarà una campanya per explicar com funcionarà aquesta tecnologia d'HP d'impressió en 3D.

De la seva banda, l’alcaldessa ha mostrat en un comunicat la seva satisfacció per l'expansió de la companyia que 'demostra la confiança que genera la nostra ciutat i com s’està consolidant com a pol empresarial a Catalunya'. Una valoració amb la qual també s'ha volgut referir a la futura arribada de Leroy Merlin a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.