La junta de portaveus acorda un comunicat de condemna dels atemptats de Madrid


  • Comparteix:

El domàs llueix un crespó negre en senyal de dol.

El domàs llueix un crespó negre en senyal de dol.

La junta de portaveus dels grups municipals de l'Ajuntament ha acordat emetre un comunicat de condemna amb el brutal atemptat d'ahir a Madrid i de condol a les famílies de la víctimes. D'altra banda, durant els tres dies de dol oficial decretats, les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal i el domàs municipal penjarà del balcó consistorial amb un crespó negre, en senyal de dol, i un crespó blau, en contra del terrorisme.

Davant dels brutals atemptats d’avui a Madrid, la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallés, fent-se ressò del sentiment que afecta la nostra ciutat, condemna enèrgicament aquests terribles fets.

Volem expressar el nostre més sentit condol a les famílies de les víctimes i mostrem la nostra solidaritat amb tota la ciutadania de Madrid i les institucions de la ciutat, posant-nos a la seva disposició per tot allò que sigui necessari.

Volem manifestar una vegada més el nostre rebuig a la violència i el terrorisme.

En aquests moments de commoció i tristesa, convidem a tots els ciutadans i ciutadanes a sumar-se a la manifestació convocada avui a Barcelona a les 19 hores al Passeig de Gràcia.

Durant els tres dies de dol oficial decretats, les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal i el domàs municipal penjarà del balcó consistorial amb un crespó negre, en senyal de dol, i un crespó blau, en contra del terrorisme. Així mateix se suspenen els actes públics institucionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.