La junta de portaveus acorda un comunicat de condemna dels atemptats de Madrid

El domàs llueix un crespó negre en senyal de dol.

Política

Publicat el 12/mar/04 per Vanesa Hernandez

La junta de portaveus dels grups municipals de l'Ajuntament ha acordat emetre un comunicat de condemna amb el brutal atemptat d'ahir a Madrid i de condol a les famílies de la víctimes. D'altra banda, durant els tres dies de dol oficial decretats, les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal i el domàs municipal penjarà del balcó consistorial amb un crespó negre, en senyal de dol, i un crespó blau, en contra del terrorisme.

Davant dels brutals atemptats d’avui a Madrid, la Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallés, fent-se ressò del sentiment que afecta la nostra ciutat, condemna enèrgicament aquests terribles fets.

Volem expressar el nostre més sentit condol a les famílies de les víctimes i mostrem la nostra solidaritat amb tota la ciutadania de Madrid i les institucions de la ciutat, posant-nos a la seva disposició per tot allò que sigui necessari.

Volem manifestar una vegada més el nostre rebuig a la violència i el terrorisme.

En aquests moments de commoció i tristesa, convidem a tots els ciutadans i ciutadanes a sumar-se a la manifestació convocada avui a Barcelona a les 19 hores al Passeig de Gràcia.

Durant els tres dies de dol oficial decretats, les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal i el domàs municipal penjarà del balcó consistorial amb un crespó negre, en senyal de dol, i un crespó blau, en contra del terrorisme. Així mateix se suspenen els actes públics institucionals.