L'ANC de Sant Cugat es posa deures d'aquí a la consulta del 9N

L'ANC ha fet diferents actes a la ciutat a favor de la independència

Política

Publicat el 15/abr/14 per Marc Sala

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) accelera la seva activitat amb la intenció d'arribar a tots els racons de la ciutat per mobilitzar els santcugatencs de cara a la consulta sobiranista. Actes als barris, mobilització digital i presència a les festes és l'estratègia que s'ha marcat el col·lectiu per fer campanya a favor del 'Sí Sí'.

Sant Cugat per la Independència posa fil a l'agulla per fer campanya a favor de la independència amb la vista posada en la celebració de la consulta al novembre. L'entitat té previst fer arribar el seu missatge a tots els racons del municipi i per això en el propers dies dissenyarà actes específics per cada barri de Sant Cugat. La intenció és, com ha dit la responsable de comunicació de l'ANC, Sílvia Solanellas, a Cugat.cat, fer 'perdre la por' i demostrar que 'Catalunya aniria millor com a estat independent'.

Sílvia Solanellas

Seran actes encaminats a ampliar la majoria. Volem explicar perquè volem la independència i perquè creiem que Catalunya independent seria millor. Es tracta que la gent perdi la por.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En paral·lel, la secció local de l'ANC portarà aquesta campanya a les xarxes socials per on faran circular petites càpsules informatives amb arguments a favor de la independència.

El carrer és l'altre àmbit on Sant Cugat per la Independència farà campanya. En aquest sentit té la intenció de ser present a totes les festes majors dels districtes i barris de la ciutat per difondre el seu missatge. A més, està treballant en un acte de mobilització dels santcugatencs de cara el juliol.