El PP vol que es rebaixin a la meitat les quotes del Pla de Millora a Can Borrull


Temes relacionats

Urbanisme busca mesures per reduir les quotes del Pla de Millora a Can Borrull (15/abr/14)

Can Borrull alça la veu per reclamar menys quotes i més informació del Pla de Millora (10/abr/14)


  • Comparteix:

Avinguda de Can Borrull a les Planes

Avinguda de Can Borrull a les Planes

El PP demana a l'Ajuntament que redueixi un 50% les quotes veïnals per finançar el Pla de Millora de Can Borrull i que el consistori assumeixi l'altra meitat de la quantitat. Els populars també sol·liciten valentia a l'equip de govern a l'hora d'aplicar les mesures d'ajuda per reduir les quotes que el regidor d'Urbanisme va anunciar aquest dilluns a Cugat.cat. La quantitat a sufragar pels veïns actualment oscil·la entre els 530.000 i els 672.000 euros.

Els populars tornen a carregar contra la gestió de l'equip de govern als districtes. En aquesta ocasió, els populars alcen la veu per criticar les elevades quotes que, segons ells, han d'assumir els veïns per finançar el Pla de Millora Urbana de Can Borrull, a les Planes. El PP ha demanat valentia a l'equip de govern després que aquest dilluns hagi anunciat a Cugat.cat que està endegant un parell de mesures d'ajuda per reduir les quantitats a pagar pels residents. Unes mesures que, de moment, no ha volgut concretar el regidor d'Urbanisme i Obres, Pere Casajoana.

De la seva banda, el president del PP, Jordi Carreras, demana a l'Ajuntament que apliqui una reducció del 50% a les quotes veïnals per 'compensar el greuge històric' que ha patit aquest barri i que el consistori assumeixi la resta del pagament.

Jordi Carreras

Hi ha persones a les quals carregar una quota així és una sobrecàrrega important. Volem que l'Ajuntament redueixi les quotes fins al mínim possible.


A més, el PP sol·licita a l'equip de govern informació sobre els imports exactes que han de sufragar actualment els veïns i que es posi a disposició dels ciutadans els plànols de les obres que s'han de fer al barri. Per últim, els populars també reclamen que Urbanisme es comprometi a que els terrenys a cedir pels veïns per a les voreres siguin de quatre quan es demanin permisos per a obra nova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.