L'Ateneu Santcugatenc aplaça la projecció del film 'Hay motivo' com a suport a les víctimes del terrorisme


  • Comparteix:

L'entitat fixarà una nova data per la projecció

L'entitat fixarà una nova data per la projecció

L'Ateneu Santcugatenc ha decidit suspendre la projecció del film 'Hay motivo', prevista per aquesta nit, en solidaritat amb les víctimes dels atemptats i també per recolzar les manifestacions convocades. Aquesta entitat tindrà avui les seves portes obertes des de les quatre de la tarda per facilitar als santcugatencs que ho vulguin un espai per preparar pancartes per les manifestacions.

Des de l'Ateneu Santcugatenc han volgut expressar també el seu rebuig als atemptats de Madrid i per aquest motiu s'ha suspès la projecció de la pel·lícula "Hay Motivo" prevista per aquesta nit.

Segons explica Joan Carles Busquets, d'aquesta entitat, és una mostra de solidaritat amb les víctimes i també una forma de recolzar les manifestacions convocades arreu.

Joan Carles Busquets

Hem decidit suspendre la projecció de momenmt com a solidaritat amb les víctimes i també per reolzar les manifestacions. Ja emetren els curts en una altra data.


Des de l'Ateneu ja han anunciat que, ens uns dies, buscaran una nova data per passar aquesta projecció, que recordem està formada per més de 30 curtmetratges realitzats per directors i actors espanyols per donar la seva opinió sobre temes com el Prestige, la guerra de l'Iraq o les pensions.

Aquesta entitat ofereix també el seu local de la plaça Pep Ventura, que des de les 16 hores tindrà obertes les seves portes, per tal que aquelles persones que ho vulguin puguin anar-hi a preparar pancartes per la manifestació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.