L'Agència d'Habitatge finançarà l'activitat de l'Oficina Local d'Habitatge


Temes relacionats

L'Oficina Local d'Habitatge amplia plantilla un any després d'obrir (21/abr/14)


  • Comparteix:

L'OLH està ubicada al carrer Elies Rogent / Foto: Localpres

L'OLH està ubicada al carrer Elies Rogent / Foto: Localpres

L'Agència d'Habitatge de la Generalitat finançarà part dels serveis de mediació de l'Oficina Local d'Habitatge (OLH). Així queda establert al conveni signat aquest dimarts entre les dues parts, una entesa que també contempla que l'administració santcugatenca vehiculi a la ciutat els serveis que presta l'agència catalana d'aquest àmbit.

L'acord s'ha rubricat entre l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el president de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Carles Sala. L'objectiu és potenciar els serveis de mediació per al lloguer social i garantir el funcionament de l'oficina santcugatenca.

D'una banda, el primer apartat del conveni suposarà un acord de fins a 66.000 euros perquè sigui l'oficina local la que gestioni els serveis relacionats amb les borses de mediació al lloguer social. Les oficines ofereixen informació i atenció ciutadana i les borses s'encarreguen de la captació i la gestió dels habitatges del programa de mediació.

D'altra banda, també s'ha acordat destinar fins a 41.600 euros per impulsar el programa de mediació i cessió d'habitatges per al lloguer social a través de la borsa d'habitatge municipal. Les borses posen en contacte a propietaris i llogaters per negociar les rendes i garantir-ne el bon ús. L'Agència de l’Habitatge finançarà una part de la despesa d'aquests serveis amb 450 euros per contractes de lloguer de 2014, i 200 euros per gestió i seguiment de contractes anteriors. La previsió per aquest any és arribar a 158 mediacions de contractes de lloguer social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.