La uaSC lamenta la manca d'actualització de la informació municipal sobre entitats

La uaSC lamenta l'estat del directori web / Foto: Ajuntament

Política

Publicat el 24/abr/14 per Mikel Vilalta

La uaSC demana una profunda actualització de la informació disponible a la web de l'Ajuntament sobre entitats i associacions. La formació considera que no es fa una revisió periòdica d'aquestes dades i assegura que el 20% dels correus electrònics que hi ha en aquest directori són erronis o inexistents.

Membres del partit han fet la prova d'enviar correus electrònics a 400 adreces disponibles al directori i 82 han estat retornats per ser adreçes que no existeixen o que no estan operatives. Una prova, assegura la uaSC, que evidencia que no es fa un correcte manteniment en aquesta part de la web municipal, ni dels correus ni dels telèfons.

La formació, que properament facilitarà a l'Ajuntament les dades d'aquestes 82 entitats que tenen el seu correu electrònic desactualitzat, suggereix comprovar que totes les entitats que surten al directori estiguin actives i investigar si n'han aparegut noves associacions. Les adreces i els números de telèfon són els altres elements, explica la uaSC, que s'haurien de comprovar.