Pengen una estelada a la façana de la seu del PP


  • Comparteix:

Imatge de la seu del PP amb l'estelada / Foto: Nacho Ferrer

Imatge de la seu del PP amb l'estelada / Foto: Nacho Ferrer

Una estelada ha onejat aquest dissabte al matí a la façana de la seu local del PP. La insígnia, que ja ha estat retirada, ha estat col·locada en aquest emplaçament en substitució de la bandera espanyola i acompanyava una senyera. L'agrupació local del PP ha denunciat més d'una vintena de vegades el robatori de la bandera espanyola.

El president del PP, Jordi Carreras, ha explicat que s'estan plantejant si denunciar els fets ja que, segons la formació, 'l'estelada no és un símbol contemplat per la llei' i, per tant, és com si 'pengessin la bandera de l'Argentina'. Carreras, però, ha reconegut que, aquesta vegada, l'autor o autors dels fets han estat 'més originals'.

Jordi Carreras

L'estelada no és res. No és un símbol protegit per la llei. És com si ens pengessin la bandera de l'Argentina.


Carreras també ha demanat més eficiència als cossos de seguretat per esbrinar qui ha estat l'autor dels fets, ja que l'agrupació ha denunciat nombroses vegades actes vandàlics a la seva seu.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.