Els partits no es posen d'acord per millorar els consells de barri


  • Comparteix:

Anterior consell del barri centre est

Anterior consell del barri centre est

CiU tomba la moció del PSC per millorar el funcionament dels consells de barri malgrat que els socialistes van retirar, durant el ple, els punts del text que l'equip de govern sol·licitava en les seves esmenes. Tot i coincidir que aquests òrgans de participació necessiten millores, CiU ha votat en contra en no aprovar les formes del procés que ha seguit la moció. La resta de partits han donat suport a la proposta del PSC, que ha titllat el vot de CiU de 'flac favor' a la participació de la ciutat.

El text demanava la creació d'un grup de treball per analitzar el funcionament dels consells i proposar mesures que millorin els seus mecanismes. La moció ha estat presentada pels socialistes i CiU havia presentat tres esmenes que demanaven la supressió de tres punts del text. Aquests tres punts han estat retirats a última hora però, tot i així, la formació nacionalista no hi ha donat suport.

El regidor socialista Pere Soler ha lamentat l'actitud de l'equip de govern i ha assegurat que d'aquesta manera no es beneficia la ciutadania.

Pere Soler

Vostès no veien bé alguns atesos. D'acord, els hem tret. Si mantenen el vot negatiu faran un flac favor a la participació a la ciutat.


El tinent d'alcalde de Participació, Francesc Carol, ha defensat el vot del seu grup lamentant el procés que ha seguit el text fins que finalment s'ha sotmès a votació. Segons Carol, no s'han seguit les formes adequades i per això CiU no hi ha donat suport.

Francesc Carol

Considerem que les formes i el fons de retirar els tres punts a última hora és buscar el joc polític. El que és important és que tots hi estem d'acord, a fer la taula de millora.


La resta de formacions, que han votat a favor del text, han coincidit en la necessitat d'introduir millores en el reglament dels consells de barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.