Junts exigeix responsabilitats polítiques pel tancament temporal de la comissaria de la Policia Local

El grup municipal qualifica d'"inadmissible" la manca de previsió


  • Comparteix:

Imatge del cartell penjat a la comissaria / Foto: Twitter PP

Imatge del cartell penjat a la comissaria / Foto: Twitter PP

Junts per Sant Cugat considera 'inadmissible' el tancament temporal de la comissaria de la Policia Local. Segons el grup municipal, un servei municipal com aquest no pot tancar temporalment i penjar una nota a la porta. És per això que des de Junts s'exigeixen responsabilitats polítiques per 'la manca de previsió per part de la direcció política'.

La comissaria de la Policia Local de Sant Cugat, ubicada a la plaça de la Vila, va quedar tancada durant la matinada de dijous a divendres passat per, segons l'Ajuntament, la indisposició a última hora dels agents del torn de nit.

Durant aquelles hores, com recorda el grup municipal de Junts en un comunicat, un cartell a la porta de la comissaria emplaçadava els ciutadans a, en cas de necessitat, contactar amb el 112 o amb la comissaria dels Mossos d'Esquadra.

"Ens preocupa i molt que la comissaria tanqui i que no s'hagi previst res des de la regidoria corresponent", ha afirmat la portaveu de Junts, Carmela Fortuny, qui assegura que "no és tolerable que una ciutat de 94.000 habitants passin fets reprovables com aquest, i encara més, en aquestes dates.


Carmela Fortuny

No entenem que es tanqui la comissaria. Demanem que no torni a passar i exigim responsabilitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.