HazteOir.org visita avui la ciutat amb motiu de les eleccions europees


  • Comparteix:

L'autobús arribarà el 18 de maig a Sant Cugat / Foto: HazteOir.org

L'autobús arribarà el 18 de maig a Sant Cugat / Foto: HazteOir.org

Sant Cugat serà un dels escenaris de la campanya electoral 'Vota Valores', la iniciativa que promou la plataforma HazteOir.org de cara a les eleccions europees. Un autobús recorre durant aquestes setmanes diverses ciutats de l'Estat espanyol i passarà aquest diumenge pel municipi vallesà, per informar els ciutadans sobre la importància de votar a favor 'dels drets fonamentals, la llibertat religiosa, els infants i el dret a la vida'.

La campanya d'acció electoral que ha preparat l'organització, que tindrà el suport de 500 col·laboradors, visita durant aquests dies en els propers 20 dies 17 ciutats del país. L'objectiu és informar sobre les diferents propostes dels partits polítics i explicar quines són 'les línies vermelles del vot' per aquells qui defensen la vida, la família i la llibertat. Amb aquesta iniciativa, HazteOir.org confia poder influir en el debat electoral perquè els polítics es posicionin sobre qüestions que habitualment 'no consideren prioritàries'.

La plataforma ja va visitar Sant Cugat fa tres anys, en aquell cas per a les eleccions generals. Jaén, Còrdova, València, Castelló i Badalona són algunes de les altres de les ciutats on l'autobús farà campanya en aquesta ocasió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.