El PSC demana a Conesa que concreti la continuïtat de la sala de concerts


Temes relacionats

L'Ajuntament busca l'entesa amb sales privades per programar música local (18/abr/14)

Les JERC acusen Joventut d''estafar' els joves amb la sala del concerts (25/mar/14)

Hoboken canvia de gestió i reobre avui com a Teatre Sant Cugat (22/mar/14)

El conveni entre Ajuntament i els gestors de la sala de Can Solà s'ha extingit (18/mar/14)


  • Comparteix:

Soler i Villaseñor, aquest dimecres en roda de premsa

Soler i Villaseñor, aquest dimecres en roda de premsa

El PSC demana a l'alcaldessa què defineixi quina és la situació actual i el futur de l'anomenada sala de concerts de Can Solà, ara Teatre Sant Cugat, després de l'extinció del conveni que marcava l'ús públic de l'espai. El PSC vol que Mercè Conesa expliqui si es donarà resposta a les necessitats de les bandes locals amb un nou conveni i si aquest inclourà la creació de bucs d'assaig.

Igual que ICV-EUiA, les JERC i Dissidència Sònica, el PSC vol saber si el projecte de sala de concerts té algun tipus de continuïtat a la ciutat després de la finalització del conveni públic amb els primers gestors de la sala de Can Solà. El portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, demana a l'alcaldessa concreció sobre si l'espai tindrà en el futur de nou un ús públic.

Ferran Villaseñor

Inicialment es va llogar amb un conveni que ara no hi és. Tot el guany que havia de representar per a la ciutat, ara, no hi és.


L'arribada de sala de concerts, l'antiga Hoboken, va suposar la signatura entre l'espai i l'Ajuntament d'un conveni per a l'ús públic per a les entitats. Hoboken ocupava una nau de titularitat municipal a canvi d'un lloguer. Amb el primer canvi de gestió -l'espai ja en porta tres- es va extingir l'acord amb el consistori. Sobre la gestió de l'espai, el PSC lamenta que les empreses que exploten la sala, diu, no hagin passat per concurs públic.

Fa unes setmanes, Cugat.cat avançava que el consistori manté converses amb la sala El Siglo i el Cafè Belgrado per arribar a un acord per programar grups de música local en aquests escenaris. Raül Grangé assegurava que els grups de música no han quedat desatesos i que la promoció dels grups locals passa pels equipaments públics, La Unió i espais privats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.