El PP aposta per 'una Espanya unida' per representar els ciutadans a la UE


  • Comparteix:

La unió d'Espanya fa la força a Europa. Així de contundent s'ha mostrat el president del PP, Jordi Carreras, en l'acte d'inici de campanya dels comicis europeus que ha tingut lloc a la plaça dels Quatre Cantons. Carreras ha assegurat que la independència de Catalunya no està en el debat europeu i que la unitat del territori espanyol no suposa cap renúncia per als ciutadans en temes identitaris.

Un Miguel Arias Cañete tenyit de blau llueix al pirulí dels Quatre Cantons com a primer cartell del PP en aquestes eleccions europees. Amb el lema 'El que està en joc és el futur', la formació ha explicat que cal continuar treballant en la construcció del projecte europeu i defensar els 'interessos legítims d'Espanya i Catalunya'.

Per als populars els interessos dels catalans a Europa 's'han de decidir a Espanya'. El president del PP, Jordi Carreras, ha encoratjat els catalans a creure en el projecte europeu dins la unitat d'acció espanyola i defugint 'distàncies i diferències'.

Jordi Carreras

Aquesta unió no suposa renunciar a la llengua i els costums de cadascú, ben al contrari. El que no serveix és marcar distàncies i diferències.


La resta de regidors del PP han estat presents a l'acte d'inici de campanya, que també ha rebut l'assistència d'una dotzena de militants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.