ICV porta el dret de decidir a Europa i referma la lluita contra les desigualtats


  • Comparteix:

ICV aposta perquè Europa sigui escenari del debat del dret a decidir dels catalans i referma la seva lluita contra la pobresa i les desigualtats socials. La formació ecosocialista ha protagonitzat l'acte d'inici de campanya amb la projecció del cartell del seu candidat i una crida a la participació ciutadana perquè els santcugatencs vagin a votar i es facin més seu el projecte d'Europa.

Com ja és habitual en la formació, l'acte d'inici de campanya ha estat ecològic amb la projecció del cartell del candidat de la formació, Ernest Urtasun, amb el lema 'Els nostres drets: la nostra dignitat' a l'exterior del local, al carrer de Sant Jordi. La coordinadora d'ICV, Roser Casamitjana, ha fet una crida a la participació i ha recordat als santcugatencs la importància de dir la seva 'ja que a Europa es decideixen temes que també afecten els catalans'.

Casamitjana ha aprofitat per recordar que la pobresa i les desigualtats socials generades per les polítiques d'austeritat han d'arribar a la seva fi amb la complicitat dels votants. L'ecosocialista ha recordat que els candidats Ska Keller i José Bové explicaran el dret a decidir i treballaran per restaurar els drets socials.

Roser Casamitjana

Proposem un altre tipus d'Europa. Demanem que s'acabi la precarietat i poder restaurar els drets socials. Els nostres candidats també defensaran el dret a decidir.


Alguns militants d'ICV han seguit l'acte com els membres de l'executiva Ramon Gutiérrez i Jordi Casas. El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, no ha pogut assistir a l'acte per motius laborals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.