L'agressora de Pere Navarro és sogra del tinent d'alcalde Carles Brugarolas


  • Comparteix:

Pere Navarro / Foto: ACN

Pere Navarro / Foto: ACN

L'agressora confessa del primer secretari del PSC, Pere Navarro, és la sogra del tinent d'alcalde d'Economia de l'Ajuntament, Carles Brugarolas. Segons l'ACN, hauria estat ell mateix qui va fer la trucada a Interior per demanar quin procediment havia de seguir per declarar als Mossos.

La suposada agressora del primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha reconegut parcialment els fets, ja que ha admès que va increpar i insultar el líder socialista però ha negat qualsevol tipus d'agressió física. Segons el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, la dona ha justificat els fets recordant que fa uns anys va retreure a l'aleshores alcalde egarenc que la bandera catalana del balcó de l'Ajuntament estava bruta i en mal estat.

Segons ella, va empentar lleument Navarro per l'esquena, el va increpar i aquest li va respondre si s'havia 'pres la pastilla'. En tot moment va negar que hagués colpejat ni donat cap cop de puny a Navarro, tot i que va reconèixer que quan se n'havia anat l'havia insultat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.