L'Ajuntament desvincula Brugarolas i Sant Cugat dels fets de Terrassa


Temes relacionats

L'agressora de Pere Navarro és sogra del tinent d'alcalde Carles Brugarolas (14/mai/14)


  • Comparteix:

Carles Brugarolas en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Carles Brugarolas en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

L'Ajuntament, arran de la relació familiar entre el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, i la dona implicada als fets succeïts a Terrassa el 27 d’abril, lamenta els fets ocorreguts i rebutja qualsevol tipus d’episodi que vagi en contra del respecte, el diàleg i l’entesa entre les persones. El consistori vol que es desvinculi el nom de l’Ajuntament de Sant Cugat i del tinent d’alcalde d’aquest episodi. En una nota, l'Ajuntament mostra el suport a totes les persones que des de l’acció política presten els seus serveis a la societat.

Relació dels fets

La suposada agressora del primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha reconegut parcialment els fets, ja que ha admès que va increpar i insultar el líder socialista però ha negat qualsevol tipus d'agressió física. Segons el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, la dona ha justificat els fets recordant que fa uns anys va retreure a l'aleshores alcalde egarenc que la bandera catalana del balcó de l'Ajuntament estava bruta i en mal estat.

Segons ella, va empentar lleument Navarro per l'esquena, el va increpar i aquest li va respondre si s'havia 'pres la pastilla'. En tot moment va negar que hagués colpejat ni donat cap cop de puny a Navarro, tot i que va reconèixer que quan se n'havia anat l'havia insultat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.