El PSC reclama un pla de fonts urbanes que garanteixi el subministrament d'aigua


  • Comparteix:

El PSC reclama l'elaboració d'un pla de fonts urbanes que garanteixi els punts d'abastament d'aigua necessaris per cobrir les necessitats de la població. Els socialistes presentaran al ple una moció que demanarà que es faci un estudi previ que detecti aquestes mancances i advoquen també per la implantació d'una font ornamental a la ciutat.

El regidor socialista Pere Soler ha explicat que hi ha manca de punts de subministrament d'aigua i que alguns d'aquests punts no donen servei el periode que va del novembre al maig per motius de salubritat i de congelació de les canonades. Aquest fet, afirma, provoca que hi hagi punts claus de la ciutat sense cobrir i per aquest motiu demana que s'estudiï consensuar una pla de fonts urbanes per millorar el servei d'aigua pública de la ciutat.

Pere Soler

Hem detectat que no hi ha els punts suficients d'aiigua i que hi ha algunes fonts acabades. Demanem un estudi de la ubicació de les fonts.


El PSC també ha recordat la importància de continuar fent les campanyes de conscienciació sobre l'estalvi d'aigua públic i privat i la prevenció i necessitat d'hidratació als col·lectius més vulnerables a temperatures elevades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.