Colldefors: 'Els països han de pagar el deute però amb una troica més social'


  • Comparteix:

Alejandor Colldefors durant l'entrevista a Cugat.cat

Alejandor Colldefors durant l'entrevista a Cugat.cat

El número 3 a la llista del PSC a les eleccions europees, Alejandro Colldefors, considera que els països de la Unió Europea (UE) han de pagar el deute generat però davant una troica més social. El socialista ha explicat, durant una entrevista a Cugat.cat, que el seu partit vol rellençar l'economia, crear més ocupació i allunyar-se de les mesures d'austeritat.



El número 3 a la llista del PSC ha criticat les mesures d'austeritat que ha pres en els darrers anys 'la dreta europea', tot i que ha defensat el pacte dels socialistes amb el PP per modificar la Constitució per limitar el dèficit. Segons Alejandro Colldefors des de l'inici de la crisi s'han pres mesures 'equivocades' i les retallades, assegura, només han anat en contra dels ciutadans. És per això que el seu partit aposta per rellençar l'economia amb més inversió pública.

Alejandro Colldefors

Volem rellençar l'economia i crear més ocupació. Tot això amb més inversió pública. Pot portar més deute però no hi ha una altra manera, perquè amb l'austeritat ja hem vist on hem arribat.


D'altra banda, Colldefors ha explicat que el Parlament Europeu no decidirà sobre la independència de Catalunya, ni sobre el dret a decidir del poble català. En aquest sentit, ha criticat els partits sobiranistes per com gestionen la campanya respecte aquesta qüestió.

Alejandro Colldefors

El Parlament Europeu no decidirà ni sobre el dret a decidir ni sobre la independència. És important que la gent ho sàpiga perquè hi ha molts partits que interessadament estan conduint el debat de les eleccions europees cap aquesta qüestió sobiranista. És un debat que s'ha de fer però ara no és el moment.


El número 3 a la llista del PSC aposta per reforçar les beques Erasmus 'perquè és un dels grans èxits de la UE' i considera que les escoles europees haurien d'incloure una assignatura comuna sobre Europa. D'altra banda, Colldefors creu que cal una política europea 'única i unitària sobre immigració'. Sobre aquesta qüestió ha afegit que 'la immigració no comunitària ha d'estar sempre lligada a un contracte laboral'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.