L'EMD denuncia un presumpte cas de frau documental en una instància


  • Comparteix:

Seu de l'EMD de Valldoreix

Seu de l'EMD de Valldoreix

L'EMD ha presentat una denúncia per donar compte d'un presumpte cas de falsedat documental en una instància registrada a l'entitat el 27 de febrer. Paral·lelament, el govern de Valldoreix ha obert un expedient informatiu per esbrinar de forma interna com s'ha produït la falsificació d'aquest document que, amb un número de registre corresponent a una altra instància, informa de problemes d'insalubritat al Casalet.

La història arrenca quan l'EMD rep una trucada de l'Ajuntament notificant que el número de registre d'una instància entrada a l'entitat corresponia a un veí que assegurava no haver fet cap queixa per les condicions higièniques del lavabo del Casalet. De fet, la instància presentada per aquest veí i amb el mateix número de registre, feia referència a un tema de recollida de poda.

Davant aquesta situació, el govern de l'EMD obre un expedient informatiu i comprova a través de l'àrea d'Atenció Ciutadana la coincidència del número de registre del presumpte document falsificat que havia estat lliurat personalment a l'Ajuntament, com ha fet en anteriors ocasions, el vocal de Comerç, Jordi Ortolà.

Tant el president de l'EMD com el mateix Ortolà i altres treballadors de l'EMD van prestar declaració davant els Mossos, segons ha explicat a Cugat.cat Josep Puig. El president de l'entitat ha presentat denúncia dels fets a fiscalia per presumpte cas de falsedat documental. Puig s'ha mostrat preocupat i ha assegurat que en funció de com es resolgui es depuraran responsabilitats.

Josep Puig

Estic preocupat. No es pot permetre que passin aquestes coses. S'ha de saber què ha passat aquí i depurar responsabilitats.


Puig ha informat que en la inspecció feta al Casalet per l'Ajuntament es van detectar problemes.

El cas s'ha donat a conèixer durant l'audiència pública de la junta de veïns d'aquest dijous arran d'una pregunta de l'exvocal de la Candidatura, Pablo Alonso. La vocal d'aquesta formació i el representant del PP han mostrat també la seva sorpresa i preocupació per com s'ha pogut donar aquest cas a l'administració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.