El PSC diu haver tocat fons i que ara cal treballar per recuperar votants


  • Comparteix:

El PSC fa un balanç negatiu dels resultats obtinguts a Sant Cugat en aquestes eleccions europees. Els socialistes, que s'han quedat amb la cinquena plaça, consideren que han tocat fons i que cal treballar per recuperar antics votants.

Els socialistes van quedar segons a les darreres europees i aquest diumenge han caigut tres llocs després de perdre 15 punts percentuals respecte fa cinc anys. El PSC es queda amb 2.355 vots (7,13%), menys de la meitat que als darrers comicis europeus. El primer secretari socialista a Sant Cugat, Michael Cáceres, remarca que el socialistes han de convèncer els antics votants.

Michael Cáceres

Tenim un nombre de votants fidels. Ara cal treballar per recuperar els antics votants.


Quant a les eleccions a Catalunya, Cáceres tampoc no n'ha fet una bona valoració. Segons el primer secretari, cal treballar per presentar una alternativa socialista a Catalunya. Cáceres també considera que el debat sobiranista ha perjudicat la seva formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.