Conesa ja és la candidata de CiU a les municipals


Temes relacionats

CDC tanca la presentació de caps de llista amb l'única candidatura de Conesa (19/mai/14)

Conesa formalitza la seva intenció de concórrer de nou a l'alcaldia per CiU (30/abr/14)

CDC i UDC, 'satisfetes' amb l'oferiment de Conesa per ser de nou candidata (29/abr/14)


  • Comparteix:

Aymerich i Recoder han fet costat a Mercè Conesa

Aymerich i Recoder han fet costat a Mercè Conesa

L'assemblea conjunta de CDC i UDC ha ratificat per unanimitat aquest dimarts Mercè Conesa com a candidata de CiU a les eleccions municipals. La candidatura de l'actual alcaldessa ha estat l'única que s'ha presentat des de CDC. Conesa ha subratllat que, a un any vista per als comicis, la prioritat és 'fer d'alcaldessa', treballar perquè els santcugatencs puguin dir la seva a la consulta i, en clau de partit, continuar el projecte de la federació. Els copresidents de CiU han destacat la feina de Conesa per fer de Sant Cugat una ciutat integradora i sanejada econòmicament.

CiU ja té cap de llista per a les eleccions municipals i torna a ser Mercè Conesa, única candidatura presentada des de CDC. Posteriorment UDC ha ratificat per unanimitat la proposta consensuada que ha fet l'executiva de CiU. L'exalcalde Lluís Recoder ha arribat després de l'assemblea i ha felicitat Conesa, tal com ha fet també l'exalcalde, Joan Aymerich, que ha estat present a la trobada assembleària.

En declaracions a Cugat.cat, Conesa ha agraït el suport i la confiança de la militància, fet que l'encoratja a treballar molt bé per liderar la ciutat.

Mercè Conesa

Em sento molt honorada. Que em renovin la confiança m'encoratja a fer-ho molt i molt bé i a treballar encara més per liderar aquesta ciutat.


Conesa ha anunciat que en les properes setmanes hi haurà un acte per presentar la seva candidatura, al qual, ha confessat, li agradaria que assistís el president de la Generalitat, Artur Mas. De la seva banda, el president de CDC, Joan Maria Terribas, ha valorat la tasca de Conesa al capdavant del consistori, i ha destacat la seva il·lusió i capacitat per consolidar un projecte que va néixer fa molts anys.

Joan Maria Terribas

Aporta moltes coses. És un projecte de continuïtat. També és la il·lusió que té per continuar treballant.


La presidenta d'UDC, Cristina Paraira, ha posat en valor la capacitat de l'actual alcaldessa per fomentar una ciutat integrada i que té els comptes al dia.

Cristina Paraira

La seva feina al govern demostra que es pot tirar endavant una ciutat on ningú queda enrere i on les finances estan sanejades.


Amb el nom de Conesa, ja són tres els alcaldables que es coneixen per concórrer als propers comicis. Els altres candidats són el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, i la presidenta d'ERC, Mireia Ingla.

'Biografia i trajectòria política'
Nascuda a Terrassa, Mercè Conesa i Pagès, té 45 anys i el 28 de desembre de 2010 es va convertir en la primera dona en ocupar l'alcaldia de Sant Cugat, en substitució de Lluís Recoder que abandonava el càrrec per entrar a la Generalitat. Mesos després, Conesa guanyava les seves primeres eleccions ampliant la majoria absoluta de CiU, amb 15 regidors i obtenint el 46'11% dels vots. Van ser els segons millors resultats de la història de la federació en uns comicis locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.