Llum verda urbanística a la implantació dels laboratoris Esteve i Echevarne


  • Comparteix:

Sector de Can Marcet, a tocar de l'AP-7 / font: Google Maps

Sector de Can Marcet, a tocar de l'AP-7 / font: Google Maps

El ple municipal ha donat llum verda als tràmits urbanístics inicials que permetran la instal·lació de la seu de Laboratoris Esteve a l'àmbit de Can Marcet. El consistori ha modificat el tràmit després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) dictés sentències anul·latòries al planejament davant els recursos presentats per Núñez i Navarro. El ple també ha donat llum verda a l'aprovació provisional de la modificació urbanística al sector de Can Bellet, Can Canyameres i la Guinardera, que permetrà la implantació de la seu de laboratoris Echevarne.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat que la modificació del PGM a Can Marcet correspon a 271.569 metres quadrats, dels quals el 53% està destinat a espais lliures i a zones verdes i el 5,41% a equipaments públics. Uns percentatges molt superiors, ha dit Conesa, als que exigeix la llei.

Conesa ha explicat com es fa l'aprofitament urbanístic del sector.

Mercè Conesa

Es destina a l'ubicació d'uns laboratoris farmacèutics, amb un índex d'edificabilitat molt baix. I amb unes edificacions molt ben encaixades al terreny.


D'altra banda, el ple també ha aprovat provisionalment la modificació puntal del Pla Parcial d'Ordenació pels àmbits Can Bellet, Can Canyameres i la Guinardera. Aquest canvi, que permetrà una planta més ampla, servirà per ubicar la seu de Laboratoris Echevarne.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.