Frederic Boix: ‘La llei òmnibus estableix la presumpció d’innocència de l’empresari’


  • Comparteix:

Frederic Boix en una imatge d'arxiu als estudis de Cugat ràdio

Frederic Boix en una imatge d'arxiu als estudis de Cugat ràdio

El president de l'associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, afirma que la llei òmnibus pot suposar un canvi positiu cap a la percepció de l'empresari. En paral·lel, Boix subratlla que la nova legislació també servirà per facilitar als emprenedors els tràmits per iniciar un projecte empresarial.

L'associació Sant Cugat Empresarial rep 'amb esperança' la llei òmnibus, que s'està tramitant i està pendent d'aprovació. La nova legislació contempla mesures per eliminar les traves i reduir la burocràcia als emprenedors que volen encetar un projecte empresarial.

El president de l'associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, també ha destacat que la llei òmnibus estableix 'un principi de presumpció d'innocència' dels empresaris.

Frederic Boix

Suposa un canvi en la percepció de l’empresari. Se li dóna la possibilitat de començar amb el seu compromís personal.



D'altra banda, Boix ha posat èmfasi en la necessitat de potenciar el finançament a les empreses, ja que considera que és una de les mancances del sistema actual.

El govern calcula que fins ara es necessitaven 10 mesos de mitjana per disposar de tots els permisos per obrir un negoci a Catalunya. Amb la introducció del concepte de declaració responsable, s'eliminarà aquest termini i es podrà encetar un projecte empresarial de seguida. La llei òmnibus estableix que l'emprenedor assumeix el compromís que compleix amb tots els requisits que exigeix la llei, fet que comprovaran efectivament després els inspectors de l’administració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.