Cristina Paraira és reelegida presidenta d'UDC a Sant Cugat


  • Comparteix:

Paraira era l'única candidatura per ostentar la presidència

Paraira era l'única candidatura per ostentar la presidència

Cristina Paraira ha sortit reelegida presidenta per unanimitat de la secció local d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), després de l'assemblea d'aquest dilluns. La formació ha renovat l'executiva i ha valorat el seu creixement pel que fa al nombre de militants i els bons resultats electorals assolits. El foment de la participació dins del teixit associatiu i més presència als mitjans de comunicació són alguns dels reptes de futur.

La renovada presidenta, Cristina Paraira, ha estat l'única candidatura que s'ha presentat a la presidència de la formació. Pel que fa al càrrec de vicepresident, ha estat elegit Xavier Cortés, el secretari de la formació ara és Bernat Gisbert i el càrrec tresorer l'ostentarà Esther Salat. Són declaracions de la presidenta, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

A Sant Cugat s'hi han volgut presentar persones noves. És una llista prou equilibrada on es combina l'experiència i la joventut, i els homes i les dones.



Durant l'assemblea local, els membres de la formació han fet una valoració dels últims quatre anys i han destacat com a fites importants el creixement d'entre el 30 i el 40% de nous militats, els bons resultats electorals aconseguits i l'elevada presència que estan aconseguint a la societat civil. Segons Paraira, els objectius assolits ara fa quatre anys s'han complert.

No obstant això, consideren necessari augmentar la seva presència als mitjans de comunicació i fomentar la participació dins del teixit associatiu i dels òrgans de participació. A més, la formació es marca com altres reptes de futur impulsar la Unió de Joves i acompanyar-los des d'UDC, i ampliar el coneixement del partit a tots els militants.

L'assemblea d'aquest dilluns també ha servit per decidir els 15 compromissaris que assistiran al congrés nacional del partit, que tindrà lloc al maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.