El consistori garantirà preus 'assumibles' per a la concessió de parades de Pere San


Temes relacionats

Joan Serraboguñà: 'Tenim la il·lusió que podrem remodelar el mercat al 2013' (30/ago/12)

Els paradistes de Pere San confien que reuniran els avals per a la remodelació (30/ago/12)

Consistori i paradistes, junts per reactivar el Mercat Pere San (10/nov/11)


  • Comparteix:

Els paradistes esperen començar les obres l'any vinent.

Els paradistes esperen començar les obres l'any vinent.

L'equip de govern garantirà preus 'assumibles' en les noves concessions de les parades del mercat de Pere San. La Generalitat es perfila com a avaladora, per mediació del consistori, del projecte de remodelació dels paradistes del Mercat Pere San, pressupostat en 700.000 euros. El regidor de Comerç, Josep Romero ha avançat que el projecte del nou mercat s'ha concebut com un espai de trobada dels santcugatencs que barreja tradició i innovació.

L'Associació de Paradistes del Mercat Pere San va presentar al juliol a l'Ajuntament el projecte de reforma de l'espai. Una proposta que la regidoria de Comerç considera molt interessant per la seva combinació d'innovació i tradició a l'hora d'integrar al mercat espais perquè els usuaris puguin interaccionar i també esmorzar, dinar o sopar.

Sobre la possibilitat d'avalar una part del projecte, el regidor de Comerç, Josep Romero, ha explicat que finalment el consistori ha preferit apostar per procurar preus 'assumibles' en les concessions de les parades i deixar l'aval en mans de la Generalitat. Amb relació al concurs públic que ha de convocar l'Ajuntament, Romero ha dit que no es podrà convocar fins que no hi hagi comerciants suficients per ocupar les 12 parades del mercat. Actualment, n'hi ha set.

En una entrevista a Cugat.cat, Romero ha assegurat que el consistori farà una funció d''acompanyament' i assessorament dels comerciants, i es perfila l'obtenció d'un aval de la Generalitat.

L'Associació de Paradistes del Mercat de Pere San confia que a finals d'aquest mes reunirà els avals necessaris per tirar endavant la reforma de l'espai que finançarien els mateixos comerciants. Els paradistes, que es presenten com avaladors, es mostren esperançats que al 2013 puguin començar les obres. La concessió per a l'explotació del mercat pels paradistes finalitza aquest any.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Alguns botiguers sospiten que l'ajuntament vol que aquest mercat fracassi ja que té projectes molt més "Marca IN Sant CUgat" per aquest lloc. En definitiva que el comerç tradicional de la nostra ciutat segueix estant en la UVI

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 4/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.