El PSC vol que els clubs esportius gestionin els bars dels equipaments


  • Comparteix:

El PSC, aquest dimecres en roda de premsa

El PSC, aquest dimecres en roda de premsa

El PSC demana a la regidoria d'Esports que obri el camí perquè els clubs puguin gestionar els bars dels equipaments esportius municipals. Els socialistes creuen que aquesta aposta eixugaria la situació econòmica dels clubs esportius i els proveiria d'ingressos per a formació. D'altra banda, el PSC ha exigit un canvi de rumb de Promusa, la gestió de la qual ha titllat de 'nefasta' per no apostar per l'habitatge de lloguer i per no ser una empresa solvent en 'regir-se per esquemes de l'empresa privada'.

Els socialistes han fet d'altaveu aquest dimecres de l''interès d'alguns clubs esportius' de gestionar els bars de les ZEM de La Guinardera, Can Magí, Jaume Tubau i els pavellons. Una via, segons els socialistes, perquè els clubs augmentin els seus ingressos, sobretot de cara a beques i formació.

El portaveu municipal, Ferran Villaseñor, ha remarcat que s'hauria de posar fi a la pròrroga de les adjudicacions a empreses privades per manca de previsió. Villaseñor ha apuntat la necessitat que la regidoria d'Esports estudiï la possibilitat que els clubs que ho vulguin puguin explotar els bars dels espais esportius municipals.

Ferran Villaseñor

Els requisits: que sigui possible, que l'entitat pugui fer-ho i que sigui legal, mitjançant un conveni.


Dins l'àmbit esportiu, el PSC reclama de nou el pla de mecenatge esportiu i una major entesa entre la regidoria i la Coordinadora d'Entitats Esportives.

Un dia després de la creació de la Taula d'Habitatge, els socialistes també han posat l'accent en les polítiques d'habitatge locals i, en especial, en la gestió de Promusa, que han qualificat de 'nefasta'. El regidor del PSC, Pere Soler, ha carregat contra l'empresa pública per no apostar pel lloguer i per funcionar com 'una empresa privada' per assolir la solvència.

Pere Soler

Si nosaltres tenim present que Promusa és un servei i que ningú s'escandalitza per la inversió en la neteja, ¿per què hem de fer-ho si s'inverteix en habitatge?


Per assolir la reducció de despesa a Promusa, els socialistes han proposat recuperar l'administració de les finques de l'empresa pública i l'aprimament de la seva estructura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.