L'ANC coordina la participació local a la Via Catalana amb un web específic


Temes relacionats

CiU vol que Sant Cugat s'adhereixi a la cadena humana de l'Onze de Setembre ( 8/jul/13)

Una gran cadena humana amb 2.500 persones clama per la independència ( 7/jul/13)


  • Comparteix:

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) activa el web Santcugat.assemblea.cat perquè la ciutadania s'apunti a la cadena humana de l'Onze de Setembre. L'entitat ha contractat 20 autocars per traslladar 1.400 persones, tot i que xifren en 4.000 les previsions d'inscripcions totals. L'ANC local ha reservat trams de la demarcació de Tarragona per destinar-hi els participants santcugatencs.

L'ANC de Sant Cugat activa aquest divendres un web específic perquè els santcugatencs s'inscriguin a la cadena humana que l'Onze de Setembre té previst unir el nord amb el sud del país per reclamar la independència. A Santcugat.assemblea.cat, els ciutadans poden apuntar-se tant a títol individual, com en grups de 10 persones o més de 50, cosa que no permet el web a àmbit nacional.

El coordinador de la iniciativa a Sant Cugat i membre de l'ANC, Vicenç Alegre, ha explicat que l'objectiu és reunir un màxim de 4.000 inscripcions a la ciutat i coordinar de forma organitzada la mobilització local.

Vicenç Alegre

El projecte és anar tots junts al tram de destí. L'objectiu és que tots els santcugatencs ens mobilitzem organitzadament i tinguem presència a la Via Catalana.


Per fer-ho, el col·lectiu ja ha contractat 20 autocars que desplaçaran 1.400 persones. Al marge d'això, l'entitat també té previst coordinar la mobilització de la resta de participants ja sigui en vehicle privat com en transport públic.

Els trams que ha reservat l'ANC de Sant Cugat pertanyen a la demarcació de Tarragona, tot i que està pendent de certificació per l'entitat nacional. A dia d'avui, el col·lectiu ha omplert ja la capacitat de cinc autocars i ha confirmat la participació d'Òmnium Cultural Sant Cugat (OC) i el Club Muntanyenc (CMSC).

Vicenç Alegre ha recordat que els santcugatencs que ja s'han inscrit al web nacional Via.assemblea.cat poden donar-se de baixa i inscriure's a la web santcugatenca. Alegre ha remarcat l'important paper que té Sant Cugat dins la Via Catalana pel compromís demostrat fins ara amb la independència.

Vicenç Alegre

A àmbit comarcal com nacional hi ha la percepció que Sant Cugat participa d'una forma molt clara en aquest procés.


Els santcugatencs poden inscriure's fins al 28 de juliol a Santcugat.assemblea.cat i fins el mateix Onze de Setembre a Via.assemblea.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.