La campanya 'Un país normal' arrenca a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la presentació de la campanya / Font: ACN

Imatge de la presentació de la campanya / Font: ACN

Una bustiada per diferents zones de la ciutat i una taula informativa durant la Festa de Tardor són algunes de les activitats que prepara Òmnium per a la campanya 'Un país normal', que ha començat aquest dissabte arreu de Catalunya. L'objectiu de la iniciativa és informar sobre el dret a decidir i arribar als sectors més indecisos de la societat.

La campanya tindrà més incidència en els territoris on hi ha menys suport al Pacte Nacional pel Dret a Decidir. En aquest sentit, Sant Cugat és un dels municipis on hi ha més adhesió però les activitats han de continuar per no 'perdre l'horitzó', en paraules d'un dels organitzadors de la campanya a la ciutat Manel Garriga.

Manel Garriga

Sant Cugat dóna suport al Pacte Nacional però hi ha gent que encara no està decidida. Hem de fer activitats per informar-los.


La campanya 'Un país normal' evolucionarà segons ho faci el Pacte Nacional pel Dret a Decidir però no té data de caducitat. La iniciativa neix per fer front a la 'visió catastrofista que arriba des de Madrid' i tranquil·litzar els catalans, segons Garriga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.