Quin és el secret per fer un bon arròs?

El professor de cuina de l'Ateneu, Manel Gallego, en dona la recepta al 'Connectats'

240529-manel-gallego-cuina-ateneu-a-cugat.jpg
Manel Gallego, professor de cuina de l'Ateneu / Foto: Cugat Mèdia
-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
30/05/24 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

L’arròs o la paella són un bon reclam per a qualsevol restaurant mediterrani, però també una bona excusa per fer una trobada amb la família o els amics. A Sant Cugat, per Festa Major, el Concurs d’Arrossos, és una de les activitats estrella per això ens hem preguntat quins són els secrets per fer un arròs de campionat. El tipus d’arròs, el sofregit, el fumet, o brou, i el temps de cocció són, segons Manel Gallego, professor dels tallers de cuina de l’Ateneu Santcugatenc, algunes de les qüestions a tenir en compte. Gallego ens en dona la recepta al ‘Connectats’.

Escolta-ho