Quins son els peixos que ens tocaria menjar ara?

El peixeter Jordi Prat repassa al 'Connectats' les espècies pròpies de la primavera i l'estiu

200612_peixater.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
10/05/21 a les 11:05h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

La primavera és temps de peix blau com la sardina, el seitó o l’emperador, però també de peix blanc com el lluç o el bacallà. També és un bon moment per al marisc, no així per la closca, excepte el musclo del Delta. Jordi Prat, peixater de Foc de Gel (Mercat Torreblanca) repassa al ‘Connectats’ la gran varietat d’espècies que es poden consumir fins a finals d’estiu.

Escolta-ho