El 29è concurs d’arrossos bat el record de participació amb 83 paelles i 1.500 assistents. La colla del Club Muntanyenc (CMSC) ha recollit, entre xiulets dels altres participants, el premi al millor arròs. El certamen ha aplegat paelles i arrossos de tots els estils, alguns fins i tot amb ingredients secrets. L’orquestra Casino ha tornat a posar el toc musical a l’arrossada popular, que ha finalitzat amb una massiva guerra d’aigua. Mira aquest vídeo a Cugat tv
Bolets, anxoves i llamàntols són els ingredients més estrambòtics que s’han emprat per elaborar les 83 creacions culinàries. Tot i això, no hi ha faltat l’arròs, les gambes, la sípia i el pebrot, entre altres components tradicionals de les paelles. Alguns dels participants han revelat els ingredients estrella de les seves paelles.
Josep Garrell
L’organització es mostra satisfeta amb les xifres de participació que han estat les més altes de la història amb 1.500 persones i 83 paelles. El coordinador dels Amics i Veterans de la Regalèssia, Josep Garrell, reconeix que l’èxit de la 29a edició del concurs els ha desbordat les previsions de material.
Cuiners
El jurat ha hagut de puntuar la qualitat dels arrossos durant més de tres hores. Tot i que l’aigua i el repòs entre tasts els ha ajudat a viure l’experiència, els membres del jurat han coincidit a destacar la dificultat de l’elecció.

