Ràdio Sant Cugat organitza un debat públic i un cicle d'entrevistes sobre la Constitució europea


  • Comparteix:

El debat es farà dijous a la Casa de Cultura, i comptarà amb representants de tots els grups polítics municipals

El debat es farà dijous a la Casa de Cultura, i comptarà amb representants de tots els grups polítics municipals

Un debat públic amb representants de tots els grups polítics municipals i un cicle d'entrevistes són alguns dels continguts que ha preparat Ràdio Sant Cugat per cobrir informativament la campanya pel referèndum de la Constitució europea. Durant tota aquesta setmana, les diverses formacions polítiques passaran pels micròfons de l'emissora per explicar els seus posicionaments i, dijous, aquesta casa organitzarà un debat públic a la Casa de Cultura.

Des de la setmana passada, han passat pels micròfons de Ràdio Sant Cugat diversos representants d'entitats socials, culturals i econòmiques per exposar els seus arguments a favor i en contra del tractat constitucional europeu. Aquesta setmana, i dins l'informatiu Primera Plana, és el torn dels representants dels partits polítics catalans, que passaran pels estudis d'aquesta emissora per difondre els seus missatges en relació al referèndum del dia 20.

Aquesta cobertura informativa forma part de les funcions de servei públic que desenvolupa l'emissora municipal, amb l'objectiu d'enfortir el teixit democràtic de la nostra societat. Ho explica el coordinador de l'Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC), Xavier Fornells.

Xavier Fornells

La funció pública que ha de tenir l'emissora municipal l'obliga a fer aquest servei, que és un esforç important per l'emissora, però el considerem del tot necessari per enfortir el teixit democràtic.


Amb aquest objectiu, Ràdio Sant Cugat entrevistarà a partir d'avui representants dels partits polítics catalans relacionats amb l'àmbit europeu, que passaran pels nostres estudis acompanyats per membres de les diferents seccions locals. A més, aquest dijous l'emissora municipal organitzarà a la casa de Cultura un debat públic amb polítics locals, que es retransmetrà en directe per aquesta emissora i, en diferit, a través de Televisió de Sant Cugat.

El coordinador de l'OAMCIC, Xavier Fornells, explica que amb aquesta iniciativa, Ràdio Sant Cugat vol ajudar a que els ciutadans tinguin el màxim d'informació al seu abast per decidir el sentit del seu vot en el referèndum del dia 20.

Xavier Fornells

Tot això ajudarà a que hi hagi la màxima informació. Pensem que en aquest tipus de referèndum cal la màxima informació, explicada i explicitada, per poder votar en llibertat el dia 20.


El debat que organitza Ràdio Sant Cugat a la Casa de Cultura es farà dijous, a partir de les 7 de la tarda, sota el títol 'Quina Europa volem?'. Es podrà seguir en directe a través del 91.5 de la FM, i en diferit a Televisió de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.