ICV-EA celebra l'acte central de campanya de la comarca a Sant Cugat defensant el 'no'


  • Comparteix:

L'acte ha comptat amb la participació de l'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva

L'acte ha comptat amb la participació de l'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva

El 'no' d'ICV-EA obliga a fer una reflexió de com i qui està fent Europa. Així ho ha assegurat Raül Romeva, diputat ecosocialista al Parlament Europeu, durant l'acte central de la formació a la comarca que s'ha celebrat a la nostra ciutat. Romeva ha remarcat que el no a la Constitució Europea no és un no a Europa sinó una clara voluntat d'aconseguir una Europa millor per a tots els ciutadans.

Al voltant d'un centenar de persones han participat en l'acte central d'ICV-EA a la comarca, que s'ha celebrat aquest divendres a la nostra ciutat i en el que ha participat l'eurodiputat Raül Romeva. Romeva ha volgut denunciar que, des d'algunes formacions polítiques, s'hagi incentivat la por a votar en contra de la Constitució europea, i ha deixat clar que un resultat important del 'no' ajudarà a fer veure els dèficits que, segons els ecosocialistes, té el tractat europeu. .

Raul Romeva

Un resultat important del 'no' és necessari perquè com a mínim farà veure quins són els dèficits que la sociaetat troba en aquest procés. Fomentar la por al 'no' no incentiva que la gent vagi a votar


L'eurodiputat ha volgut defensar la seva formació d'aquells que equiparen els ecosocialistes amb partits d'ultradreta europeus pel fet de dir 'no' a la Constitució europea.

Raul Romeva

Hi ha més coincidències entre Berlusconi, que avui hauria de ser a Barcelona amb Zapatero, i Le Pen que no amb nosaltres i és que en absolut se'ns pot equiparar amb l'ultradreta i si es fa és de mala fe


A l'acte, a més de Romeva, hi han participat el portaveu d'ICV a Sant Cugat, Xavier Boix, i el regidor d'EUiA a Castelldefels Juan Manuel Patón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.