Més de 48.500 santcugatencs estan cridats a votar aquest diumenge en el referèndum de la Constitució europea


  • Comparteix:

RSC oferirà un programació especial a partir de les 20 hores per informar dels resultats de la jornada

RSC oferirà un programació especial a partir de les 20 hores per informar dels resultats de la jornada

Més de 48.500 santcugatencs estan cridats a les urnes aquest diumenge per participar en el referèndum sobre la Constitució europea. En total, hi haurà 67 meses repartides en 16 col·legis electorals. En aquesta ocasió, s'ha modificat la ubicació del col·legi electoral que fins ara estava ubicat a la Seat, i que passa al gimnàs del CEIP Joan Maragall, i del col·legi del Novaula, que passarà a la zona esportiva del PAV III de Rambla del Celler.

Tots els santcugatencs de més de 18 anys, de nacionalitat espanyola i inscrits al padró abans del 31 d'octubre del 2004 podran contestar a les urnes la següent pregunta: 'Aprova vostè el Tractat pel qual s'estableix una Constitució per a Europa?'

Els 48.558 santcugatencs i santcugatenques inscrits podran exercir el dret a vot aquest diumenge a les 67 meses repartides en 16 col·legis electorals. Pel que fa a la distribució dels col·legis, hi ha dues modificacions respecte consultes electorals anteriors. En aquest sentit, el col·legi que fins ara estava ubicat a la Seat passa al gimnàs del CEIP Joan Maragall i el col·legi del Novaula passarà a la zona esportiva del PAV III de Rambla del Celler.

Amb motiu del referèndum, Radio Sant Cugat farà un seguiment especial de la jornada electoral i oferirà connexions en directe amb les seus locals dels partits polítics. A partir de les 8 del vespre, l'emissora municipal oferirà un programa especial per seguir en directe el recompte i els resultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.