La participació a les 18 hores és del 33,31% i supera la de les passades eleccions europees


  • Comparteix:

L'alcalde fa una crida a la participació ja que segons diu 'és el que pertoca a la nostra tradició europeista'

L'alcalde fa una crida a la participació ja que segons diu 'és el que pertoca a la nostra tradició europeista'

La participació al referèndum sobre la Constitució Europea, a les sis de la tarda és del 31,31 %, amb un total de 16.174 santcugatencs que han anat a exercir el seu dret a vot. Això representa una participació de 2,1 punts percentuals per sobre de les eleccions europees, que recordem, a la nostra ciutat són les que van tenir un nivell més baix de participació.

Les dades de participació a la nostra ciutat fins les 6 de la tarda són molt similars al primer referèndum -el de la Constitució Espanyola- de l'any 78. Respecte a les convocatòries electorals més recents, aquesta participació només supera les del Parlament Europeu -que, recordem, van ser les més baixes de la història- i són ben bé la meitat de les eleccions del 14 de març, 13 punts per sota de les municipals i 18 punts inferior a les autonòmiques.

Per districtes, només Les Planes es desmarca amb una participació especialment baixa, que supera lleugerament el 24% dels electors. A al resta, 1 de cada 3 santcugatencs amb dret a vot ja s'ha acostat a les urnes. El districte que registra una major participació és el de Mira-Sol, amb un 35,09%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.