La jornada del referèndum transcorre amb tota normalitat i sense incidents a Sant Cugat


  • Comparteix:

La jornada electoral del Referèndum de la Constitució Europea s'ha desenvolupat amb completa normalitat als diferents col·legis electorals de Sant Cugat. El tret predominant ha estat la tranquil·litat i la manca d'incidents destacats. Els responsables de les meses electorals han assegurat que en la majoria dels casos, la gent tenia clar el que havia de votar i fins i tot ho portaven preparat.

Sant Cugat ha viscut la jornada del referèndum sobre la Constitució Europea amb tota normalitat. Els 16 col·legis electorals han pogut obrir les seves portes puntuals, a les nou del matí, sense incidents, i aquesta ha estat la tònica predominant durant tota la jornada.

Així ho han explicat alguns dels integrants de les 67 meses electorals, que han assegurat que el dia ha transcorregut amb molta calma, i tot i que amb alguna punta de major afluència, amb un nivell bastant baix de participació.

Integrants de meses electorals

Segurament a altres eleccions la gent pot tenir més interés. Sembla que tot està sobre la normalitat, molt tranquil.


En tot cas, el que està clar és que, en general, els santcugatencs tenien clar el funcionament del referèndum i que no hi ha hagut massa dubtes sobre què i com s'havia de votar. Des de les meses han explicat que hi havia molta gent que ja ho portava tot preparat.

Integrants de meses electorals

Molta gent ja ho porta preparat, està anant bastant bé, tampoc s'ha de fer gran cosa, bàsicament mostrar el DNI.


Els únics dubtes que s'han produït han estat aquells relacionats amb la mesa assignada per votar, fet que en alguns col·legis ha provocat, en algunes hores punta, llargues cues en les taules d'informació encarregades de dir als ciutadans a quina mesa havien d'anar a votar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.