Quan pensem en un negoci de venda de xurros a tots ens ve al cap la típica parada que es munta per festa major. Els germans bessons Lucas i Víctor Velasco han apujat l’aposta: han reinventat la venda d’aquest producte amb el seu local, Vaya Churrada, un establiment situat al passeig de Francesc Macià que, des que va obrir, no ha parat de tenir èxit.
Una de les claus del negoci és la cura que els dos germans han posat en la marca i l’estètica del local. Expliquen que, des del principi, van adaptar-ho a la seva visió juvenil i moderna, i van cuidar cada detall perquè fos atractiu per als seus potencials clients.
Deixar-ho tot pels xurros
Lucas i Víctor Velasco van obrir Vaya Churrada amb només 21 anys. Van demanar un préstec al banc amb l’aval dels seus pares i se’n van anar a Valladolid a fer un curs per aprendre a fer xurros.

A més d’aquest producte estrella, des de Vaya Churrada també expliquen que n’ofereixen d’altres als seus clients, com per exemple l’orxata i els fartons. D’aquesta manera, pretenen diversificar una mica més la seva oferta.
El local també ha guanyat fama gràcies al contingut que comparteixen a les seves xarxes socials. A TikTok ja compten amb més de 20.000 seguidors, i a Instagram, amb més de 3.000.

