La flaustista Patricia de No es retroba amb el públic santcugatenc i el cicle 'Nits al Claustre'

Música a Sant Cugat

Publicat el 11/jul/09 per Anna Gonzalez

La flautista santcugatenca Patricia de No ha tornat al Claustre del Monestir per interpretar cançons impressionistes i alguns clàssics. L'artista ha estat acompanyada aquest divendres per l'arpista Magdalena Barrena i la viola de David Abrahamian, a més d'un públic nombrós que ha omplert aquest sisè concert del cicle 'Nits al Claustre'.

Sota el títol de 'Trio de No, Abrahamian i Barrera', el darrer concert del cicle 'Nits al Museu' ha ofert un repertori habitual de l'impressionisme musical interpretat per un arpa, una flauta i una viola.

L'arpista, Magdalena Barrera, defineix així la proposta.

Magdalena Barrera

És un concert molt maco, per la combinació d'instruments. És molt íntim i està amb harmonia amb el lloc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquest concert ha suposat el retrobament de la flautista santcugatenca Patricia de No amb el públic santcugatenc. L'intèrpret ha explicat a Cugat.cat l'experiència.

Patrícia de No

Intento no perdre el contacte amb el públic santcugatenc, tot i que fa cinc anys que no tocava al Claustre. És un lloc molt especial per a mi.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquesta ocasió, el Claustre del Monestir ha tornat a omplir-se de públic per escoltar aquest trio que ha interpretat peces de Mozart, Bax, Cambini i Debussy. Entre els assistents, han presenciat el concert la regidora d'Educació, Esther Salat; el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura i la soprano santcugatenca Júlia Farrès-Llongueras.