Rius (Masia Casa Fuster): “És un lloc per esmorzar, dinar, fer còctels amb vistes a Collserola, casar-t’hi i molt més”

El podcast empresarial de la Cambra de Comerç entrevista la cap de relacions públiques d'un restaurant històric, versàtil i dinàmic

210518-rius-masia-can-fuster-podcast.jpg
Rius Cambra
-->
Enllaç copiat al clipboard
18/05/21 a les 14:52h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

La Masia Casa Fuster a Sant Cugat té nou propietari des de 2019 i ha estat recentment restaurada. El podcast d’empresa entrevista la cap de relacions públiques del restaurant, Elisabet Rius, que explica la gran versatilitat d’aquesta masia restaurant. Rius descriu que ofereixen esmorzars de cullera, dinars i sopars amb una carta innovadora i canguratge, i còctels de tarda, tot amb vistes a Collserola. Rius explica al podcast de Ràdio Sant Cugat que, a més de casaments, ofereixen tota mena d’esdeveniments. Tot això i més a una entrevista que fa venir salivera i anima a tornar a gaudir d’àpats i experiències fora de casa.

Escolta-ho

La secció d’empresa d”Hora Sant Cugat’ té com a objectiu conèixer i donar suport el teixit empresarial local i és possible gràcies a la col·laboració amb diverses entitats, entre elles la Cambra de Comerç de Terrassa. Aquest espai mensual pot escoltar-se a la 91.5 FM i al web, on es pot descarregar en format podcast des de qualsevol lloc en qualsevol moment.