Sant Cugat contribueix a la sostenibilitat alimentària amb la seva participació al projecte Recooperem

Cristina Marquès, cap de l'Àrea Bàsica de Serveis Socials del Consell Comarcal, ha parlat sobre sostenibilitat alimentària en el programa "Connectats"

220601-escola-menjador-a-acn.jpg
Imatge d'arxiu d'un menjador escolar / Foto: ACN
-->
Enllaç copiat al clipboard
23/01/24 a les 09:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

Des de la seva creació al 2015, el projecte contra el malbaratament alimentari Recooperem ha recuperat més de 95.000 àpats, evitant generar més de 37.000 quilos de residus i arribant a 4.000 famílies a tota la comarca del Vallés Occidental. Això és possible gràcies als participants del projecte, 58 escoles, cinc empreses i un hospital, que col·laboren per reduir el malbaratament alimentari, especialment a les escoles. A Sant Cugat la xarxa d’agents implicats està formada per 5 escoles, 2 empreses menjador, 2 entitats del tercer sector i l’Ajuntament. El programa Connectats ha parlat amb la Crisitina Marquès, cap de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials al Consell Comarcal del Vallès Occidental i responsable del projecte.

Escolta-ho